Tarina

Sisustus Ometan tarina on alkanut vuonna 2012 ja se jatkuu...

Kuka on Ometan takana?

Ometan yrittäjä Eija Holmberg-Lehto on kaikkea kaunista rakastava visualisti. Hän on ammatiltaan sisustussuunnittelija, tapahtumanjärjestäjä ja hää- ja juhlasuunnittelija.

Eija valittiin vuoden uusimaalaiseksi yksinyrittäjäksi vuonna 2022.

Sipoosta Porvooseen

Sisustus Ometta on perustettu vuonna 2012. Eija löysi kauan haaveilemansa navettapuodin paikan Sipoosta. Neljä kuukautta kestäneen ison remontin jälkeen Sisustus Ometta avasi ovensa marraskuussa 2012. Tällöin Ometta oli avoinna vain viikonloppuisin.

Kesällä 2013 avattiin kesäkahvila Ometan pihapiiriin ja siitä tulikin todella suosittu ja miljööstä tykättiin kovasti. Siinä parin vuoden aikana Eijalle selvisi, että tämä on se mitä hän haluaa tehdä loppuelämänsä.

Tarina sai jatkoa 2014 lokakuussa, kun Ometta siirtyi vanhaan Porvooseen. Näin myös Eijasta tuli täysipäiväinen yrittäjä. 

Vanhan ja uuden tavaran lisäksi vaatteita

Ometta on aina myynyt sekä uutta että vanhaa tavaraa. Koska Eijan mielestä vanhojen tavaroiden tarinat ovat kiehtovia ja tuovat sisustukseen kerroksellisuutta ja kivaa rosoisuutta.
2015 kesällä Ometalle rantautui uusi tuoteryhmä vaatteet. Ometan emäntä itse tarkkaan valitsee yksilöllisiä kauniita vaatteita Italiasta. Näin hän teki paluun vuosikymmenien taakse ja otti Stockmannin vaatemyyjänä saamansa opit käyttöön.

Muutto paraatipaikalle

2017 Tammikuussa Ometta muutti Rihkamakadulta Jokikadulle Raatihuoneentorin laidalle ja tarina jatkuu...


Etsi